METTE NIELSEN


Jeg hedder Mette Nielsen og er uddannet som massør/sportsmassør hos sportskropskolen, hvor jeg har gennemgået et skoleforløb med stor vægt på massage, sportsmassage, fysiologi og anatomi.

Ligeledes er jeg uddannet læge eksamineret klinisk akupunktør Mange i Slangerup og omegn kender mig som "mettematas", da jeg har haft ejet den lokale Matas Slangerup butik i mange år. Min store interesse for velvære kommer fra mine 20 år som materialist, så derfor var det oplagt at fortsætte som alternativ behandler.

Mit vigtigste mål har altid været at gøre mit yderste for at mine kunder skal få det bedre, at tilbyde en god service og få mine kunder til at føle de har haft en god oplevelse.

Disse dyder tager jeg selvfølgelig med ind i denne nye verden, hvor jeg hele tiden vil sørge for at være ajour inden for både de eksisterende behandlingsformer og de nye som er på vej.

Anmeldelser fra vores kunder


I forbindelse med at jeg havde smerter i min venstre læg og venstre fod, henvendte jeg mig til Mette´s velvære, da jeg igennem længere tid havde gået med smerterne og havde prøvet mange forskellige råd, som ikke hjalp mig.
Jeg fik ringet til Mette som jeg fortalte om mine smerter og hun forslog en tid d. 17.02.2017 Kl.09.00 om formiddagen.

Da jeg mødte op til den aftalte tid, blev jeg vist ind i klinikken og blev bedt om at ligge mig på massagebriksen. Den var meget behaglig at ligge på. Mette spurgte ind til hvor mine gener præcist var. Ud fra mine oplysninger, fortalte Mette hvordan hun ville behandle mine gener.

Mette startede med at sætte nogle nåle i de ømme punkter, det var helt smertefrit, hvorefter hun masserede min lægmuskel. DET gjorde lidt ”nas”, men den var også meget anspændt. Det var dejligt at få den løsnet op. Under hele behandlingen var der en dejlig rolig stemning med dæmpet musik, som gjorde at jeg rigtig kunne slappe af.

I dag er det d. 18.02.2017 og jeg har netop været ude at gå 5 Km og jeg har ingen smerter
mere !!!!!
Jeg må konstatere at Mette har gjort et eller andet rigtigt, jeg havde da forventet at der ville gå nogen tid inden det var i orden. Men nej, på ca en time havde hun klaret det og jeg kan nu bevæge mig som jeg plejer, når jeg er ude at gå mine ture, NU helt uden smerter.

Jeg vil takke dig, Mette, for den yderst professionel behandling jeg har fået og jeg kan kun på det varmeste anbefale andre der har smerter i ryg, led og muskler, at søge hjælp hos Mette´s Velvære


Med venlig hilsen
Jørgen Nielsen, Slangerup

----------------------------------------------------------------------------

Fantastisk massage, kan varmt anbefales.

Pernille Q. Fossing, Slangerup.

----------------------------------------------------------------------------

Det er ikke hver dag man finder en super massør! Så derfor vil jeg på det varmeste anbefal en massage hos Mette! Mette kan finde ind til de ømmeste punkter og blødgøre dem med en sådan sikkerhed, så man tror, at det har hun altid lavet. Dybt respekt for hendes måde at fornemme og føle sig frem. Hele massagen er en afslappende oplevelse, hvor hele kroppen nyder. Hun tager sig af din krops spændinger, medens du finder hvile og går ind, ind, ind i dig selv. Undervejs fornemmer du ikke tiden og når du er færdig ønsker du blot, at hun ikke er færdig. Bagefter kan man føle, hvordan hele kroppen bare slapper af og har fået et vitalt boost. En intens massage er slut og du svæver derfra opløftet.
Mine varmeste anbefalinger af Mette.


Jan Kepny, Gørløse

----------------------------------------------------------------------------

Jeg skriver sjældent anbefalinger på hjemmesider, men her må jeg dog gøre en undtagelse, da Mette er helt igennem fantastisk til sit job. Bedste massør jeg har været hos. Hun afhjalp mig med min hovedpine som havde plaget mig i mange år. Efter behandlingen har jeg ikke haft behov for smertestillende hovedpine piller. Jeg kan virkelig anbefale Mette for alle, uanset om man lider af små eller store skavanker.

Johan Hansen, Slangerup.

----------------------------------------------------------------------------

Ahh, fantastisk massage pga. møg hårde myoser. TAK endnu engang Mette 🙏 😊 kan varmt anbefale Mettes Velvære i Slangerup.

Dorthe Jakobsen, Slangerup.

----------------------------------------------------------------------------

Rolig og afslappet atmosfære.
Fantastisk dygtig og professionel.
Vi kan varmt anbefale Mettes Velvære.


Jeanett og Simon, Stenløse.

GOD STEMNING OG HYGGE EN VIGTIG TING


God stemning og hygge er en vigtig del af min behandling, derfor vil du blive mødt af et pænt og hyggeligt behandler rum, hvor der altid er rene lagner og håndklæder, så det er ikke noget du behøver at have med. Det hele krydres med miljøvenlige stearin lys og afslappende musik.

Jeg glæder mig rigtig meget til at byde dig velkommen i min klinik.

Vi ses
Med venlig hilsen
Mette